Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Infallible της L'oreal Paris 
(ημιμόνιμο βερνίκι)




Γεια σας κορίτσια μου! 

Σήμερα έχω να σας μιλήσω για τα ημιμόνιμα βερνίκια χωρίς λάμπα UV απο τη L'oreal. Αυτό που υπόσχεται το συγκεκριμένο βερνίκι ειναι ενα λαμπερό αποτέλεσμα για 12 μέρες και φυσικά χωρίς να χρειαστείτε κάποιο φουρνακι όπως γίνεται στο ημιμόνιμο μανικιούρ! Η συσκευασία περιλαμβάνει ενα βερνίκι των 5 ml και ενα top coat ίσης ποσότητας.   

Οι αποχρώσεις που επέλεξα να παρω εγω ειναι το "005 irresistible bonbon" και το "020 fuschia for life", ενα καταπληκτικό ροζ απαλο (τι αλλο?) και ενα φούξια με κόκκινους υποτόνους.



Η διαδικασία ειναι πολύ απλή: περνάτε δυο στρώσεις απο το βερνίκι,  μετα απο 30 περιπου δευτερόλεπτα εφαρμόζετε το top coat και... έτοιμες!!! 

Αρχικά να σας πω οτι η εφαρμογή του ειναι κατι παραπάνω απο εύκολη και σ'αυτό βοηθάει το πολύ καλο βουρτσάκι του. Κάτι τέτοιο θα βοηθήσει πολύ και τις κοπέλες που δεν τα καταφέρνουν με το βάψιμο των νυχιών τους! Κάτι πολύ εντυπωσιακό είναι οτι το βερνίκι μένει λαμπερό μέχρι το τέλος, κατι που δύσκολα βρίσκεις σε βερνίκι νυχιών! Εμένα βέβαια δεν μου κράτησε 12 μερες αλλα 7 όμως και πάλι ειναι μια πόλυ καλή διάρκεια για βερνίκι νυχιών! Για τον λόγο αυτό δεν θα το χαρακτήριζα ως ημιμόνιμο αλλα ως ενα πολύ πολύ καλο (απλό) βερνίκι που πραγματικά αξίζει να δοκιμάσετε! 

Στην Ελλάδα κυκλοφορεί σε 11 αποχρώσεις και μπορείτε να το βρείτε στα Hondos Center και σε όλα σχεδόν τα μεγάλα καταστήματα καλλυντικών. Η τιμή της συσκευασίας (βερνίκι+top coat) ειναι στα 7 ευρώ.

Απο μενα, φιλιά πολααα :* 

8 σχόλια:

  1. Υπέροχο review......!!!!!!!!Άμα μπορείς πες μας τη γνώμη σου για τα μανό της maybelline που είναι πολύ οικονομικά;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απο maybelline εχω δοκιμάσει τα color show με πολυ ωραια χρωματα και διάρκεια 4 μερες περιπου και τα express finish με λιγο καλύτερη διάρκεια νομίζω αλλα διπλάσια σχεδον τιμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως δοκιμάσω κάποιο χρώμα από τα color show...Πάντως προτείνω ανεπιφύλακτα τα μανό της sixteen γιατί είναι πολύ οικονομικά και έχουν διάρκεια μια εβδομάδα!!!!<3<3<3

      Διαγραφή
    2. μια εβδομαδα? ενδιαφερον ακούγετε... ;) σιγουρα θα παρω καποιο!

      Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι όμορφο το ποστ σου. Σίγουρα θα δοκιμάσω κάποιο από της l'oreal και με τρέλανε το σχέδιο που έχεις ανεβάσει στο instagram με τα λουλουδάκια.<3<3<3<3<3<3 Κάνε μας ανάρτηση πλζ πως τα έφτιαξες. Επίσης, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για τα μανό της maybelline ότι δεν έχουν καθόλου καλή διάρκεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποσο χαιρομαι που σου άρεσε :) :) :) το σχεδιο με τα λουλουδακια ειναι πολυ ευκολο!! σε καποιο επομενο ποστ θα σας δείξω πως γίνεται :* :* :*

      Διαγραφή
  5. Το ροζ έχει απόδοση ως χρώμα ή είναι σαν διαφανες;; (όπως το νυχι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

comments